Coworking in Mol, da's werken op jouw ritme

Super-de-luxe service voor iedereen

Iedereen is uniek en onze manier van werken is daarom de jouwe niet. Daarom werken we met vijf verschillende huurformules, voor elke coworker wat wils. Maar één ding is zeker: er zijn een aantal dingen waar ie-de-reen van kan profiteren.
 • De coworking space is open van maandag t.e.m. zaterdag, telkens van 8u30 tot 18u00. Al willen we uiteraard niemand verplichten om op zaterdag te werken…;
 • Ook nog in de aanbieding: supersnel internet en beveiligde wifi. En voldoende stopcontacten, dat ook;
 • Goeie koffie (maar dan ook écht goeie), een fruitig theetje en/of water;
 • Een inspirerende werkplek met zowel zit- als stabureaus;
 • Een super chille zithoek en toegang tot ons heerlijke terras;
 • Gratis parking en overdekte fietsenstalling, recht voor de deur. Ideaal voor als ‘t regent of voor als je veel bazaar meebrengt.
Bovenstaande voordelen krijg je zonder uitzondering gratis bij elke mogelijke formule. Beloofd!
coworking mol - Work In Motion
coworking mol - Work In Motion
coworking mol - Work In Motion
ccoworking mol - Work In Motion

Huur jouw bureau
per uur, per dag, fix of flex

Fix

Je kiest een vaste dag uit om te komen werken in onze coworking space. Wij zorgen ervoor dat jouw plek gegarandeerd beschikbaar is op die dag(en).


Flex

Werk je liever op basis van je eigen natuurlijke, creatieve flow? Dan kan je ook kiezen voor een flex-abonnement. Je kiest dan zelf wanneer je komt.


Coworken op maat:
onze formules

Take your pick! We werken met vijf verschillende huurformules. Ontdek hieronder alle mogelijkheden en kies de formule die ‘t best bij je past. Meer info of nood aan een pakket op maat? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

coworking mol
Formule #3

1 Dag - FIX of FLEX

Elke week reserveer je voor een volledige dag een plek bij ons. Je kiest zelf of dat altijd dezelfde dag is of niet. Een volledige dag staat gelijk aan 8 werkuren.

Wakostda?
 • FIX: vanaf € 99 / mnd.
 • FLEX: vanaf € 129 / mnd.
 • inclusief 2 uur meetingroom per maand
 • inclusief 10 x A4 zwart-wit prints
 • minimaal te huren voor periode van een maand
 • maandelijks opzegbaar, ten laatste twee weken voor einddatum
 • Supplement scherm 24” = €8
 • Supplement scherm 34” = €16
Deze wil ik!
coworking mol
Formule #5

Onbeperkt

Deze formule is er voor iedereen die op vastere basis deel wilt uitmaken van onze cowork community. Je bent 6/7 welkom bij Work in Motion.

Wakostda?
 • Vanaf € 249 / mnd.
 • inclusief extern scherm 24”
 • inclusief 8 uur meetingroom per maand
 • inclusief persoonlijke lockerkast
 • inclusief 40 x A4 zwart-wit prints
 • minimaal te huren voor periode van een maand
 • maandelijks opzegbaar, ten laatste twee weken voor einddatum contract
 • Supplement scherm 34” = €40
Give it to me baby!

Leuke extraatjes

Huur een extern scherm

Zie je ‘t graag wat grootser en heb je nood aan een extern scherm om je laptop op aan te sluiten? Je kan in dat geval een extra monitor huren bij je werkplek. In de aanbieding: zowel schermen van 24 inch, als 34 inch wide screens.

Wakostda?
De bijkomende kosten zijn afhankelijk van de huurformule en het abonnement (FIX / FLEX) dat je kiest.


coworking mol
coworking mol

Reserveer een vergaderruimte

Work in Motion heeft, naast de coworking space, ook nog twee meetingrooms met whiteboard en tv-screen ter beschikking. Deze ruimtes zijn niet altijd standaard inbegrepen in je huurformule en kan je dus ook apart boeken. Meetingroom 1 is geschikt voor 6 personen, in meetingroom 2 kunnen 8 personen samenkomen.

Wakostda?
 • Afhankelijk van jouw abonnement is het gebruik van de meetingroom gratis of betaal je een surplus als je er eentje wil reserveren.
 • Huurprijs per uur: € 12
Reserveer een meetingroom!

Ben je niet direct geïnteresseerd in coworken, maar klinkt het huren van een vergaderruimte op vaste basis wel interessant? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende formule op maat van jouw onderneming.

Steek alles veilig in een locker

Tijdens ‘t brainstormen, een meeting of koffiepauze wil je je niet steeds zorgen maken over jouw waardevolle spullen. Daarom zorgen we voor verschillende grote afsluitbare lockerkasten in onze coworking space. Alle lockers zijn voorzien van een unieke sleutel.

Wakostda?
 • € 10 per maand
 • Een waarborg van € 50 voor de sleutel
 • Standaard inbegrepen in huurformule ‘#5 - onbeperkt’

Voor als ‘t nog wat meer mag zijn


Ruimte voor lezingen & seminaries

Work in Motion beschikt ook over een mooie ruimte die volledig uitgerust is voor het geven van lezingen en seminaries. Zo zijn er zitplaatsen voor een 25-tal personen, een podium en een mobiel presentatiescherm voorzien. Organiseer je binnenkort een seminarie of lezing en ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.


In huis grafisch ontwerper

Zit je wat vast met het uitdenken van een (nieuwe) huisstijl/branding en ben je op zoek naar een partner-in-creativity-crime? Search no more! We hebben een grafisch ontwerper in huis die jouw merk op een unieke manier in the picture zet. Prijzen zijn op aanvraag, aarzel niet om ons te contacteren.


Advies van een businesscoach

Zit je met vragen over je onderneming en weet je niet onmiddellijk bij wie je terecht kan? Wekelijks is er in onze coworking space een businesscoach aanwezig die graag elke vraag -groot of klein- mee onder de loep neemt en je adviseert.


Ontspanning voor, tijdens of na het werk

Iedereen heeft wel eens nood aan ontspanning voor, tijdens of na het werk. De mogelijkheden om binnen onze community je gedachten (samen) te verzetten, zijn eindeloos: denk aan yoga, kickbox, ontspanningsmassages, fitness, kinesitherapie, reiki, loopbaanbegeleiding, lifestylecoaching, en zó-veel meer. Je zou bijna vergeten dat er nog gewerkt moet worden…#sorrynotsorry . Ook hier geldt het ‘meer info op aanvraag’-principe.


Douches & omkleedruimtes

Naar ‘t werk fietsen, joggen of skeeleren, tijdens een pauze je uitleven in onze fitness,... Het kan allemaal en we moedigen het graag aan. Maar werken in zweetgeurtjes is niet echt een aanrader -no shit Sherlock- Daarom zijn er douches en omkleedruimtes ter beschikking in Work in Motion, waar je je na ‘t sporten kan opfrissen.


Ontspanningsruimte met infraroodcabine

Last but not least: onze super-de-luxe ontspanningsruimte met infraroodcabine! -insert very happy smiley face- Reserveer een losse sessie of ga voor een beurtenkaart, aan jou de keuze. Prijzen op aanvraag.


Regels van het huis

Beschikbaarheid
Work in Motion - de werkplekken en ruimtes zijn beschikbaar voor zowel zelfstandigen (in hoofd- en bijberoep) met een geldig ondernemingsnummer, als voor studenten met een studentennummer die ingeschreven zijn bij een officiële onderwijsinstelling.
Domicilie
Momenteel is het niet mogelijk om het adres van onze coworking space als vestigingsadres van jouw bedrijf te gebruiken. Het laten bezorgen van een postpakket op het adres van Work in Motion is echter wel bespreekbaar. Call us, baby!
Bezoekers en externe klanten ontvangen
Bij Work in Motion kun je je klanten / bezoekers ontvangen. Hou er wel rekening mee dat werken in een coworking space betekent dat je de ruimte deelt met anderen. Voor gesprekken en vergaderingen die niet voor andermans oren bestemd zijn, kan je steeds een meetingroom huren (aanrader!).
Goeie koffie, thee en water
De koffiemachine, waterkoker en drinkwatervoorziening zijn gratis te gebruiken door alle coworkers uit onze community. Koffie is steeds beschikbaar op de voorziene plaats in de coworking ruimte. Water voor het koffietoestel moet je wel zelf bijvullen. Behandel al onze apparaten met veel liefde, we willen er graag nog even geniet van hebben. Daarnaast zijn we geen fan van wegwerpbekertjes. Voorzie daarom steeds zelf een persoonlijke thermos of herbruikbare beker.
Internet en wifi
Bij Work in Motion kan iedereen profiteren van supersnel internet. Bovendien werken we met een beveiligd wifi-netwerk, om cyberonnozelaars voor te zijn. Bij reservatie van een vergaderruimte of de aanschaf van een abonnement ontvang je de meest recente inlogcode. De code wordt maandelijks aangepast.
Printen
Van zodra je lid bent van onze community / coworking space krijg je een korte uitleg over het gebruik van de printer. Per huurder factureren we de prints/copies telkens per kwartaal en uiteraard na opzeg van je contract.
Toiletruimte
Uiteraard zijn onze toiletten vrij toegankelijk voor al onze huurders. Het spreekt voor zich dat je ze na gebruik steeds proper achterlaat.
Toegang
De coworking space is geopend van maandag tot en met zaterdag, steeds van 8u30 tot 18u00. Van zodra je een werkplek reserveert, ontvang je de nodige informatie over hoe je toegang krijgt tot het gebouw en alle leuke extra’s.
Fair Use Policy
We streven naar een ongedwongen coworking space, met een veilige community voor alle ondernemers en/of studenten. Hou daarom rekening met elkaar. Wees respectvol en stoor elkaar niet onnodig. Het onbeheerd achterlaten van eigendommen is op eigen risico, we raden aan om de lockers te gebruiken indien nodig. Laat jouw gebruikte bureau of ruimte altijd netjes achter, gooi je afval in de daarvoor bestemde afvalbakken. Zet tafels en stoelen weer op hun plek. Alle aangeboden services, diensten en middelen van Work in Motion behandel je met respect. Doe niets wat je thuis of bij je schoonouders ook niet zou doen.